Ekonomifakta från Svenskt Näringsliv när den är som bäst

För dig som är allmänt intresserad av svensk såväl som internationell ekonomi och arbetsmarknad, eller för dig som behöver få fram aktuell data och information om densamme är Svenskat Näringslivs tjänst ekonomifakta.se det perfekta verktyget.

“Ekonomifakta vänder sig till alla som snabbt behöver fakta om skatterna, arbetsmarknaden, jobben, företagandet och tillväxten.” Skriver man på sin hemsida.

ekonomifakta.se

Och detta är sannerligen ingen överdrift. Här kan du finna enorma mängder information om sveriges och andra länders ekonomi, samt historiskt ekonomisk data. Ja det finns ibland så mycket information att man knappt vet vart man vill börja. Och har man väl startat är det svårt att komma från sajten och sluta läsa.

Ekonomifakta.se har en nästan outtömlig källa av information, snyggt upplagd med staplar och diagram. Dessutom är den lättanvänd och snyggt gjord. 

Sidan är verkligen att rekommendera för den som i sitt dagliga arbete skriver om ekonomi och nyttjas såväl av journalister och andra typer av skribenter. 

Besök gärna ekonomifakta.se för att ta del av ekonomisk information.

Vill du läsa mer om ekonomi kan vi rekommendera dig att läsa vår lista på Sveriges bästa ekonomitidningar som finns att tillgå.