Här är det smartaste sättet att tjäna in pengar till skolklassen eller laget

Det finns många sätt att samla in pengar till skolklassen eller idrottslaget, vissa enklare än andra. Ska ni till exempel åka iväg på en klassresa eller en cup? Då finns det betydligt roligare och mer effektiva sätt att tjäna pengar på än att samla burkar – nämligen att starta en försäljning, men hur går man egentligen tillväga?

Att hitta på roliga aktiviteter med klassen, laget eller föreningen skapar oförglömliga minnen. I Sverige finns massvis med roliga aktiviteter för skolklassen, där några av de mest populära resmålen innefattar Universeum i Göteborg och Naturhistoriska Riksmuseet i Stockholm. Föreningslivet i Sverige är också utbrett och oavsett om man spelar fotboll, ishockey, innebandy eller handboll finns det gott om cuper och turneringar man kan anmäla sig till.

Att hitta på aktiviteter som grupp innefattar dock en hel del kostnader. Det kan bli ganska dyrt, eftersom man behöver ta höjd för resan, mat, inträdesbiljetter, anmälningsavgifter och logi. Att tjäna ihop pengar till skolklassen, laget eller föreningen behöver emellertid varken vara särskilt komplicerat eller svårt. Här kommer några matnyttiga tips om hur ni på smartast och enklast möjliga sätt kan samla ihop tillräckligt med pengar för att komma iväg på just er resa!

Först och främst behöver ni välja en leverantör som har kvalitativa och populära produkter, eftersom dessa är enklare att sälja. DelikatessKungen har över 30 års erfarenhet av att hjälpa skolklasser och idrottslag med försäljning, och har sedan starten 1992 hjälpt 25 000 grupper uppnå sina drömmar genom försäljning av deras populära kvalitetsprodukter. DelikatessKungens produkter har en hög förtjänst och här kan ni tjäna så mycket som 67 kronor per såld produkt. I nästa steg kan ni börja räkna på hur mycket ni behöver sälja för att komma upp i den summa som krävs för resan. Ska ni tjäna ihop pengar till att åka utomlands behöver ni förmodligen sälja mer. Sätt upp en budget och en tidsram. Då blir det betydligt enklare att veta hur mycket ni behöver samla in och inom vilken tidsram. Att sälja populära produkter till vänner, släktingar och bekanta blir också betydligt enklare om ni använder er av sociala medier där ni kan sprida ert budskap. Hos DelikatessKungen kan ni också få hjälp med att sätta upp er egen webshop, vilket gör att ni snabbare kan tjäna ihop era pengar.

Det är också viktigt att inte tappa fokus. Genom att kontinuerligt prata om resan ni har framför er ser ni till att ni alltid har säljmålet i sikte, vilket hjälper er med motivationen under resans gång. DelikatessKungen är experter på försäljning och hjälper gärna till med tips och tricks på hur just er grupp kan maximera er försäljning. Anledningen till att många väljer att starta en försäljning med just DelikatessKungen beror bland annat på deras långa erfarenhet, att deras produkter håller så hög kvalitet och deras höga förtjänst. Er drömresa ligger inom räckhåll!