Kan du lita på speltipsen från spelbolagen?

Tycker du om idrott? Ja, vem gör inte det. När det är som mest spännande under en match sker något med ens inre och du uppfylls av glädje, spänning och förväntan samtidigt. Inför exempelvis en match finns det ett förväntningssteg som de flesta brukar använda, nämligen att titta på spelbolagens tippande. Vem har inte hört oddsen i media inför exempelvis Melodifestivalen. Men kan man verkligen lita på experternas speltips som vissa spelbolag tillhandahåller? Vi berättar mer.

Speltips baseras på statistik

De speltips som exempelvis finns på unknownbetting.se baseras på historik och statistik därifrån. När spelbolag ger rekommendationer är det just statistik som deras rekommendation baseras på. De har resurser att ha koll på allt från det senaste till historiska möten som kan spela roll, speciellt i möten mellan olika klubbar som bär historiens vingslag. De spelexperter som ger tips åt spelbolag är själva både spelare men också experter på just den idrotten som de ger tips inom. På så sätt får du tips från de bästa.

Bra tips som du själv kan göra

Det skadar inte att vara så väl förberedd som möjligt inför ett spel. Du får nog bäst ut från ett spel ifall du exempelvis följer spelarmarknaden, olika transfers, hur det gått i tidigare möten, formen den senaste veckan med mera. Du behöver inte nörda ned dig fullständigt och bli en spelexpert men det ligger ju något i att ju mer du vet desto bättre spelare blir du. Den idrott som du tycker om att följa brukar också vara den idrott där du vill spela. Det hänger ofta ihop med att du kan själva idrotten och då blir ett spel lätt. Inte för att det finns några garantier men kombinationen med att följa spelbolagens spel-expertstips samt ditt eget kunnande brukar vara ett vinnande koncept.

Reklam | Min 18 – Spela ansvarsfullt | https://www.spelpaus.se/ | https://stodlinjen.se/