Med Jurio upprättar du digitala avtal som passar dig

Juridik behöver inte vara krångligt, tidskrävande och dyrt. Den borde faktiskt vara tillgänglig för alla; den spelar trots allt en betydande roll i våra liv. Med Jurios enkla formulär kan du enkelt och prisvärt upprätta avtal som är anpassade efter din unika situation.

Juridiska dokument behövs

Ska du och din partner flytta ihop? Eller kanske gifta er? Behöver dina seniora föräldrar hjälp med att sälja sitt hus? Ska du hyra ut din bostad? Är du orolig för vem som kommer att sköta dina ärenden och ta hand om din egendom när du inte längre klarar av det på egen hand? Det behövs ofta juridiska handlingar för att trygga viktiga händelser i livet. Jurio hjälper dig att upprätta juridiska dokument och avtal som ger dig trygghet var i livet du än befinner dig.

Varför upprätta avtal online?

Det är inte alla som har tid för juridisk rådgivning. Ofta ska man anpassa sig efter juristens tillgänglighet och rådgivningen kan ta tid. Dessutom är det dyrt med regelbunden rådgivning. Därför har vi på Jurio utvecklat digitala formulär som gör att du själv kan upprätta dokumenten du behöver. 

Med Jurio kan du skapa juridiska dokument när som helst och var som helst. Du väljer bara vilket dokument du vill skapa och svarar sedan på frågor i vårt formulär. När du är klar får du ett färdigt dokument som är skräddarsytt efter dina behov. Frågorna du svarar på är samma frågor som en jurist hade ställt vid personlig rådgivning. Du kan vara säker på att dokumentet du får är juridiskt giltigt – våra formulär är utarbetade av jurister.

Jurio underlättar för dig – digitala signaturer och avtal på engelska

Vi på Jurio vill underlätta ditt liv så mycket som möjligt. Därför kan du signera de flesta av våra dokument digitalt – med undantag för de avtal som faktiskt kräver en fysisk underskrift enligt lag. För dig som exempelvis har utländska hyresgäster eller anställda erbjuder vi en del avtal även på engelska. När du upprättar avtal med Jurios smarta formulär guidar vi dig igenom varje steg så att du faktiskt förstår vad avtalet innebär! Vår hemsida erbjuder också mängder kostnadsfri information på flera olika rättsområden.  

Tryggt, smidigt och prisvärt!

Lägg din tid och dina pengar på annat! Jurio är svaret för dig som enkelt och prisvärt vill upprätta juridiska dokument för att skydda dig själv, dina anhöriga eller din familj. Ett juridiskt avtal är som ett kvitto för de villkor som du och någon annan kommit överens om och det kan hjälpa dig att undvika missförstånd eller krångliga och kostsamma tvister. Du kan känna dig trygg med att ditt dokument blir juridiskt giltigt och om några frågor skulle uppstå har du oss alltid nära till hands. Genom vår smidiga chattfunktion på vår hemsida kan du få svar på dina frågor alla arbetsdagar kl. 09–16:30. Tryggt, smidigt och prisvärt!