Revolutionera din leasinghantering med Leasify’s SaaS-tjänst – Den perfekta lösningen för IFRS 16

I dagens globala affärsklimat är det viktigare än någonsin att ha fullständig transparens och kontroll över företagets finansiella rapportering. Med införandet av IFRS 16 blir detta ännu mer avgörande, särskilt när det gäller leasingavtal. Här kommer Leasify’s SaaS-tjänst (Software as a Service) in i bilden.

IFRS 16: En utmaning för företag

IFRS 16 är en internationell standard som infördes för att ge mer insyn i företags leasingavtal. Denna standard kräver att alla leasingavtal rapporteras i balansräkningen, vilket kan vara en utmaning för företag med många avtal att hålla reda på. Att manuellt hantera denna process kan vara tidskrävande och öppna upp för potentiella fel.

Leasify: Den revolutionerande SaaS-lösningen

Leasify är en molnbaserad SaaS-lösning designad för att effektivisera och förenkla hanteringen av leasingavtal. Med Leasify kan ditt företag enkelt skapa, spåra och rapportera leasingavtal i enlighet med IFRS 16. Detta innebär att du kan ägna mindre tid åt administration och mer tid åt att fokusera på din kärnverksamhet.

Fördelar med Leasify

Leasify’s SaaS-tjänst erbjuder en mängd fördelar. För det första, den automatiserade processen minskar risken för mänskliga fel och förenklar rapporteringen. Dessutom, eftersom tjänsten är molnbaserad, kan du få åtkomst till dina leasingavtal var som helst, när som helst.

För det andra, Leasify hjälper dig att uppfylla kraven i IFRS 16. Tjänsten håller reda på alla dina leasingavtal och genererar automatiskt rapporter i enlighet med standarden. Detta innebär att du kan vara säker på att du alltid är i linje med de senaste finansiella regelverken.

För det tredje, Leasify ger dig insikt och kontroll över dina avtal. Du kan enkelt se vilka avtal som snart löper ut, vilka som behöver förnyas och hur mycket varje avtal kostar. Detta ger dig möjlighet att fatta informerade beslut och optimerar ditt företags resursanvändning.

Slutsats

I en alltmer komplext finansiellt landskap, är det viktigt att ha rätt verktyg för att navigera. Med Leasify’s SaaS-tjänst kan ditt företag enkelt och effektivt hantera sina leasingavtal och uppfylla kraven i IFRS 16. Revolutionera din leasinghantering idag – med Leasify.

Information: 

Link to: https://leasify.se/ifrs16/